SPONSORS

Naast onze donateurs heeft ook dit jaar weer een aantal nieuwe sponsors zich aan ons netwerk verbonden!
Wij bedanken alle sponsors voor hun betrokkenheid en (financiële) ondersteuning, omdat samenwerking cruciaal is bij het voortbestaan van onze evenementen. Onze speciale dank gaat daarbij uit naar alle bedrijven onderaan deze site. Klik op de logo’s om de websites van deze sponsors te bezoeken.

Support het Kunstcollectief
Bent u een ondernemer met hart voor de kunst? Dan is Kunstcollectief Eurode misschien een leuke partner voor u. Door onze laagdrempelige activiteiten kunnen de bezoekers en inwoners van onze regio op een leuke manier kennis maken met verschillende kunstdisciplines. Support kan in geld maar ook door samen te werken met ons en uw ruimte beschikbaar  te stellen voor 1 of meerdere kunstenaars of door reclame voor ons te maken op uw website, onze flyer neer te leggen of uw product te koppelen aan 1 van de activiteiten.

Wat is onze tegenprestatie:

  • Uw bedrijfslogo gelinkt aan uw eigen website in de footer van onze website.
  • Uw bedrijfslogo in de footer van de nieuwsbrief door een groeiend aantal lezers

Door ons te sponsoren vergroot u uw naamsbekendheid bij een kunstminnend publiek en laat u uw betrokkenheid zien bij de Zuid-Limburgse kunst en cultuur. Als niet-gesubsidieerde vrijwilligersnetwerk zijn wij blij met elke vorm van sponsoring!

Interesse om ons steunen?
Neem dan contact met ons op via de mail

Sponsors