Kakertsweg 31  6371 GA Landgraaf

Thei Derks

Thei Derks

………………………………………………….

Thei Derks is een in Nederland gevestigde kunstenaar wiens schilderijen inmiddels internationaal zijn tentoongesteld in het Nederland, Duitsland en Italië. Hij beschrijft zijn kunst als organisch abstract.

Al vroeg was hij, zoals bij vele latere kunstenaars, vaak met potlood, kleurtjes en papier in de weer. In zijn beginperiode aan de Academie voor beeldende kunsten leerde hij leerde hij figuratief tekenen en schilderen. Maar nu gefocust op abstractie, is hij een kunstenaar die schilderijen creëert vanuit een intuïtieve benadering. Hij geniet van het vrij vormgeven terwijl hij speelt met kleuren, lijnen en composities. Zijn kunstwerken zijn intuïtief, dynamisch en klaar voor individuele interpretatie.

Thei Derks