House of Colors 
Huskensweg 17B  Heerlen

Jos Lempers

Jos Lempers

Jos Lempers

Jos Lempers is kunstenaar en gediplomeerd restaurateur van schilderijen en papier.

Tijdens zijn studententijd maakte hij met kunstenaar H. van der Cruijsen,  glasobjecten. Zijn werk als restaurateur, en lessen bij diverse kunstenaars hebben hem ertoe gebracht zelf te gaan schilderen. Eerst figuratief, maar dat lag te zeer in de lijn van zijn restauratiewerk. In het werken met kleur en abstractie ligt zijn echte passie.

Zijn werk:

Jos werkt meestal pasteus en kleurrijk met uitgesproken felle en warme kleuren. Deze kleuren staan voor energie en emotie. Zijn doeken zijn soms gewaagd maar altijd expressief. Gevoel en intuïtie zijn de eigenlijke leidraad in zijn werk.

Op zijn website:   www.joslempers.nl   vindt u meer info over hem en zijn schilderijen.  

Jos Lempers